Vem är jag?


Medvetenhet – den nya kompetensen

Birgitta Tryberg visar sambandet mellan inre och yttre framgång

Jag njuter av livet på olika platser. Jag bor vid Ekstakusten på Gotland, och i Jokkmokk nära nationalparkerna och världsnaturarvet Lapponia.

Jag är teolog. Teologin är ett spännande ämne jag väver in i kurser och föreläsningar. Jag visar broar mellan andlighet och vetenskap. Teologin kan också ingå i vägledande samtal.

Jag är leg. sjukgymnast med många års erfarenhet från både rehabilitering och vård i livets slutskede i Stockholms läns landsting. På Österåsens hälsohem, Sätra Brunn och i min privata praktik har jag gett lindring lika mycket själen som till kroppen. Jag har varit ansvarig för stresshanteringskurser för personal inom Posten och Försäkringskassan

Kinesisk medicin har jag studerat i Nanjing, Kina. Där har jag också arbetat som akupunktör på ett stort sjukhus under 90-talet. Jag har undervisat sjukgymnaster i akupunktur i Stockholms läns landsting

Feng shui har jag studerat och arbetat med på heltid sen 2003. Under en period var jag lärare på Nordic School of feng shui, innan jag startade min egen verksamhet Goodliving. Min utbildningsverksamhet har funnits på 5 orter i Sverige, från Skåne till Norrbotten.

Jag är nu en av Sveriges mest bokade feng shui föreläsare med uppdrag över hela landet. Jag är känd för förmågan att omsätta den mångtusenåriga kinesiska läran till en framgångsteori med västerländskt tankesätt.

Numerologi har jag arbetat med sedan 90-talet. Efterfrågan har ökat avsevärt, och jag har nu kunder från Sverige, Norge, Frankrike och Österrike som vill veta mer om sina liv.

Författare. Jag har skrivit tre omtyckta Feng Shui böcker och senast en roman med teoriavsnitt 2015.

Resor sen 2006 leder jag temaresor till Medelhavsländerna och den svenska fjällvärlden. Föreläsningar varvat med vandringar, utflykter och samvaro. Utbildningsresor arrangerar jag i Provence och Grekland.

Taoismen är ingen religion, men en mild och insiktsfull livsfilosofi som jag praktiserar sedan 1983. Jag undervisar och föreläser om Tao i hela landet samt på kurser i Grekland och Frankrike.

Teologi. Föreläsningar om tro, livsåskådning, existentiella frågor, filosofi, bibeltolkning och mystik.

Medvetenhet – den nya kompetensen är samlingsnamnet på mina intresseområden som också ligger till grund för kursverksamhet, föreläsningar och temaresor.

 

Copyright © The Art of Goodliving - Birgitta Tryberg