Uttalanden


 

Fascinerande. Hon tillför en ny dimension. Nytt språk – ny strategi.

Väldigt intressant i radion

”Det blev ett väldigt intressant oh initierat samtal i radioprogrammet tack vare din kunskap.
Håll mig gärna uppdaterad om dina framtida projekt.”

Ülkü Holago, Producent, Nordegren & Epstein i P1  Mars 2016

 

Inspirerad av Birgittas kunnande

”Tack Birgitta för att vi fick ta del av kvantfysik, medicin, psykologi och religion. Tack vare ditt kunnande inom dessa områden och din pedagogiska förmåga att förklara så fick vi alla en helt ny förståelse för vad medvetenhet innefattar. En kurs som gav inspiration, entusiasm och en känsla av att allt är möjligt!
Jag kan varmt rekommendera Birgittas kurser och föredrag till alla!”

Annika Åkerlund, Studieförbundet Vuxenskolan Jokkmokk Mars 2016

 

En fantastisk kurs

”Tack för all visdom och kärlek du delat med dig. En fantastisk kurs i ökad medvetenhet på idylliska Zakynthos med ljuvliga stränder.”

Nine Sjudin McLean, grafisk formgivare , maj 2015

 

Du ger förståelse för hur allt hänger ihop

”Tack för en fantastisk vecka på Zakynthos med många kloka och kärleksfulla visdomar som jag bär med mig. Du ger förståelse för hur allt hänger ihop. ”

Gunilla Larsson, säljare, maj 2015

 

Tack

”Veckan på Zakynthos har gett mer kunskap än många årslånga utbildningar.”

Anne Hedin, lärare, september 2014

 

Spirande Feng Shui idéer

”Tack Birgitta Tryberg, för två fantastiska kursdagar i Feng Shui! De har gett massor med spirande idéer och inspiration!”

Anette och Aina Ejresund Mars 2016

 

Oerhört givande

”Först och främst vill jag tacka dig för ett oerhört givande, lärorikt och inspirerande seminarium. Många kurser, föredrag och liknande är givande så länge de varar men lämnar inte så mycket spår efter sig. Med din Feng shui-utbildning förhåller det sig precis tvärtom. Det går inte en dag utan att jag tänker i Feng shui-termer och lusten att lära mera växer sig allt starkare.”

Karin Schwarz, Stockholm 2009

 

Trollbunden publik

”Tack Birgitta för inspirerande föredrag. En stor publik var trollbunden när Birgitta Tryberg på ett lugnt och sakligt sätt talade om kopplingen mellan Feng Shui, inredning och psykologi i Stadsbibliotekets Rotunda på Svevägen.

Ylva Ingelsson , bibliotekarie Stadsbiblioteket Stockholm 2011

 

Uppskattat för Äldreomsorgen i Göteborg

”Tack för en mycket uppskattad eftermiddag för personal inom Äldreomsorgen i Göteborg. Färger, former och symboler för läkning och rehabilitering presenterat på ett inspirerande och medryckande sätt.”

Yvonne Johansson, Studieförbundet Bilda Väst 2011

Fascinerar allmänhet och branschfolk

Vi rekommenderar varmt Birgitta Trybergs föreläsningar. Hon fascinerar såväl allmänhet som branschfolk med sin västerländska tolkning av feng shui. Hon tillför en ny dimension till dagens inredningstrend.

Charlotte Viking, Stockholm Furniture fair, Älvsjömässan. 2004

 

Mycket inspirerande kväll

Tack för en givande kväll, mycket inspirerande! Så började breven som strömmade in i min mailbox morgonen efter Birgittas föreläsning om feng shui som instrument för att skapa trivsamma och framgångsrika arbetsplatser/företagsmiljöer. Jag kan bara hålla med!

Sölve Johansson, Vd för företagsnätverket Växande Älmhult 2005

 

Inspirerande och lärorikt

Birgitta anpassar en mångtusenårig kinesisk inredningslära till dagens moderna butiksmiljöer. Hennes föreläsningar är mycket inspirerande och lärorika för Svensk Handel.

Lars G. Ohlsson, vd Svensk Handel mellersta Norrland 2004

 

Skillnad på amatörer och proffs

Birgitta utmärker sig som en mycket kunnig och pedagogisk föreläsare. Hennes åsikter har varit mycket värdefulla vid utformandet av Sigtunahöjdens Hotell och konferensanläggning. Birgitta Tryberg visar att det är skillnad på amatörer och proffs.

Mats Liljefors, vd Sigtunahöjdens Hotell och konferens. 2005

 

Du har ett vinnande sätt!

”Tusen och åter tusen tack för den givande Feng Shui kursen du bjöd oss på! Du gav mig verkligen en energikick och massor med inspirerande kunskap! Njuter av ditt sätt att presentera ämnet Feng shui och känner mig väldigt hemma i du förmedlar. Din senaste bok är också väldigt läsvänlig med alla belysande berättelser. Du har ett vinnande sätt!”

Eja Koivisto, Feng Shui Loving Living, Östersund 2007

 

Sympatisk och inspirerande

”Kurserna väcker många tankar. Man blir peppad av att hjälpa andra med inredning, som en slags inredningspsykolog. Man lotsar kunden dit hon är på väg mentalt, genom åtgärder i hemmet. Birgitta tar fram informationen på ett lättbegripligt sätt. Som lärare är hon väldigt sympatisk och inspirerande.”

Petra Oliveira, Stockholm 2009

 

Förklarar så bra

”Jag valde att göra min Feng Shui utbildning för Birgitta, eftersom hon förklarar så bra. Hennes undervisning sker i små grupper, vilket tillåter att man kan bli personlig med de andra deltagarna och få svar på sina frågor. Som framtida stadsplanerare har jag fått ett kraftfullt verktyg. Med mina Feng Shui kunskaper hoppas jag kunna skapa harmoniska städer som är till för alla.”

Sofie Norberg, stadsplanering i Malmö och Mexiko 2010

 

Fler aha-upplevelser

”För mässan Nolia Weekend är kombinationen av utställare och föreläsningar viktig. Inom produktområdet ”Allt för hemmet” valde vi Birgitta Tryberg med sina föreläsningar inom Feng Shui. Valet föll naturligt detta år på Birgitta Tryberg eftersom vi tidigare anlitat henne på fackmässan Arbetsmiljö & Hälsa med ett mycket gott resultat. Dessutom blev det extra intressant nu när hon också kunde presentera sin tredje bok på mässan.

Birgitta fick bra med besökare på sina föreläsningar och kommentarerna från besökarna var mycket positiva. Det hände tom varje dag att de, på väg ut, tackade oss i receptionen för en trevlig mässa med bra föreläsare.

Jag har också en personlig åsikt om Birgittas föreläsning. Har tidigare lyssnat på andra feng-shui föreläsningar och det unika med Birgitta tycker jag är att hon ger många praktiska exempel utifrån hennes egna erfarenheter och att hon betonar vikten av att anpassa till vårt svenska sätt att tänka. Hon gav mig flera ”aha-upplevelser” och har fått mig att se och förstå feng-shui i ett bredare perspektiv och mer personligt.”

Nolia AB Kristin Olsson, Projektledare Umeå 2008

 

Belyser oordning som stressfaktor

”Efter en intressant föreläsning för hela kollegiet fick städning en helt annan innebörd. Medvetenheten om oordning som stressfaktor ökade. Rensning av klassrum och arbetsrum fyllde många containrar. Tack för en mycket inspirerande föreläsning! ”

Marianne Öbrand , rektor Ådalsskolan, Kramfors kommun 2006

 

Veckokurs med mersmak

”Mycket intressant veckokurs i Feng Shui som gav mersmak. Inspirerande och lätt att använda i hem och arbetsmiljö”

Eva Fransson Kursdeltagare, sommarkurs i Skåne 2011

 

Barnet sover bättre nu.

”Jag har jättestor nytta av dina kunskaper i Feng Shui. Efter din första kurs konstaterade jag att min dotters rum var ’fel’ enligt Feng Shui. Hon har inte kunnat sova där och har heller aldrig velat leka därinne.

Efter att vi flyttade hennes säng, ändrade färgsättning och städade undan en massa saker, så älskar hon sitt rum. Det är inte heller några problem med sömnen längre. Fantastiskt! ”

Laura, Project Manager Ikea Components 2009

 

Underhållande

”De 250 biljetterna säljer alltid slut så fort de släpps till Birgitta Trybergs underhållande Feng Shui föreställning.”

Anita Öberg, Casino Cosmopol, Sundsvall 2006

 

Bitarna faller på plats

”Önskar att jag gått denna utbildning från början. Andra utbildningar är spännande men får inte ihop det. Jag rekommenderar alla som är intresserade av feng shui att gå Birgitta Trybergs utbildning.

Priset är mycket bra och Birgitta förklarar feng shui så att bitarna faller på plats.”

Therese Dahlgren, Feng Shui konsult, Arboga 2009

 

Berikande utbildning av Birgitta

”Efter att ha konsulterat andra feng shui konsulter och inte förstått, fick jag kontakt med Birgitta Tryberg. Hon förklarar feng shui på ett pedagogiskt och vardagsnära sätt. Efter att nu ha gått hennes 3-stegs utbildning känner jag mig mycket berikad, och vill varmt rekommendera henne som feng shuilärare”.

Eva Larsson, Solebo Konferens, Härnösand 2010

 

TCO tackar

”Tack Birgitta för två inspirerande och tänkvärda föredrag”, det ena för arkitekter här på TCO i våras, det andra för nordiska ergonomer under NES konferensen i Lysekil nyligen. De förutfattade missuppfattningar som många hade om Feng Shui har du förändrat till en uppvaknande insikt om värdet av att integrera Feng Shui i arbetsmiljö och i ett ergonomiskt tänkande” Jag har läst båda dina böcker och de finns på TCO´s Visningskontor i Stockholm som ett värdefullt referensmaterial för alla som känner behovet att tänka nytt kring skapande av utmärkta IT-arbetsmiljöer.”

Tone Petrelius, TCO Development” 2005

 

Synnerligen välformulerad

”Jag rekommenderar tveklöst Birgitta Trybergs Feng Shui-utbildningar. Min egen erfarenhet grundar sig på fyra kurser jag deltagit i under hösten 2007, med inriktning hem- som företagsmiljöer. Feng Shui (formskolan) är enkelt att förstå om det förklaras och lärs ut på rätt sätt, vilket Birgitta gör. Det som också skiljer henne från andra sakkunniga på området är att hon är synnerligen välformulerad och tydlig både i fråga om sak, kommunikation och inte minst språkbruk. Att vara sakkunnig i ämnet Feng Shui, är att beakta psykologi, filosofi, arkitektur och inredning medvetet, enligt ett givet system. Birgitta framför med noggrannhet att Feng Shui inte bygger på ett ”tyckande” och att syfte och mål styr vilka åtgärder som rekommenderas. Jag tackar för kunskapsgivande och inspirerande kursdagar.”

Ann-Kristin Nyström
Ergonom/leg.sjukgymnast
Organisatoriska och medicinska enheten Arbetsmiljöverket 2009

 

Massor av inspiration

”Utbildningen inom Feng Shui hos Birgitta Tryberg bedrivs på ett konkret och professionellt sätt. Massor av inspiration och goda exempel förmedlas på ett lättförståligt och tydligt sätt. Birgittas böcker som studiematerial är små guldgruvor att hämta inspiration ifrån!
Utbildningen ”FengShui i företaget” har tillfört ytterligare en aspekt och infallsvinkel i mitt arbete som ergonom/ leg sjukgymnast. Dessa kunskaper bidrar till att kunna medverka till en konstruktiv och resultatorienterad arbetsmiljö hos kunder.”

Lottie Lundin Ergonom/ leg sjukgymnast, Stockholm 2009

 

Conference speaker

“Certificate of Appreciation presented to Birgitta Tryberg, in recognition of significant contributions to the field of Ergonomics through serving as Key-note speaker at the Conferense of Nordic Ergonomics society 1-3 oktober 2007 in Lysekil.”

Anna–Lisa Osvalder Conference Chair
Chalmers University of Technology 2007

 

Birgitta fascinerar

”Birgitta fascinerar genom sin tolkning av Feng Shui och anpassningen till svenska förhållanden. Hennes utbildning i kinesisk medicin och arbete i Kina ger också tyngd åt undervisningen. Vi kan verkligen rekommendera Birgittas utbildning”.
Personal från Kinaresor AB 2005
”Färgernas betydelse är oerhört intressant. Behovet är stort av Birgittas föreläsningar”

Carin Amundsson, ordförande Söderhamns cityförening 2005

 

”Efter en föreläsning om feng shui på Ådalsskolan fick städning en helt annan innebörd för personalen. Medvetenheten om oordning som stressfaktor ökade. Rensningen i arbetsrum och klassrum fyllde många containrar inför sommarledigheten”.

Marianne Öbrand, rektor Ådalsskolan, Kramfors 2006

 

”Vilken kärleksfull, enkel och proffsig föreläsning. Det här bär jag med mig nära hjärtat från den här Må Bra mässan i Piteå”.

Marta Clausén produktion 2006

 

”Sällan har en bok påverkat mig som din. Du delar med dig av fakta och kunskaper på ett lättförståeligt sätt, vilket gör boken till en fantastisk aha-upplevelse”

Gertrud Mattsson, Åbo skärgård, Finland 2006

 

”Birgitta Tryberg vävde ihop organisationens utvecklingsmöjligheter med hemmets utsmyckning på ett förträffligt sätt. Hennes redogörelse för hur färger påverkar oss var mycket tänkvärt”.

Håkan Lindén, Regionchef, Villaägarnas riksförbund XYZ 2006

 

”Birgitta Tryberg har utsetts till årets solo-företagare 2004. Hon visar att Feng Shui är intressant för näringslivet”.

Ulf Högberg, näringslivschef Kiab, Kramfors 2004

 

”Jag har fått tillbaka mycket av min inspiration tack vare kurserna. Tack Birgitta för att du på ett fantastiskt sätt har fått mej att förstå att allt hänger ihop och allt vi blir påverkade av.”

Ulla Renlund, tandtekniker, Öjebyn 2004

 

”Jag kan använda mina nya kunskaper i min yrkesroll som ledare. Jag kan också skapa miljöer som ger barnen bättre möjligheter att utvecklas.”

L Brännholm, lärare, Örnsköldsvik 2004

 

”Jag har blivit mer klarsynt efter utbildningen, och vet bättre hur jag kan utveckla min personlighet utifrån vad jag behöver i den här fasen i livet.”

Åsa Isaksson, förskollärare, Jokkmokk 2006

 

”Det har varit en förmån att få ta del av Birgitta Trybergs kunskap och förmåga att se vår omgivande miljö utifrån olika perspektiv”

Anita Bergström, områdeschef, Höga Kusten 2006

 

”Tack för det otroliga du gjorde med lokalen! Med ett fåtal ting, dofter och ljus lyckades du lyfta den fönsterlösa lokalen på ett underbart sätt. Uppskattar din närvaro och förmåga att fånga upp alla åhörare så alla känner sig delaktiga”.

Ann-Catrin Olsson, konsulent Röda Korset, region södra Norrland 2007

 

”Birgitta, du är verkligen proffsig på att lära ut Feng Shui. Du fascinerar och är verkligen rätt person att föreläsa om något så viktigt som Feng Shui. Jag är imponerad!”

Karin Berglund, lärare, Altersbruk 2008

 

 

 

Copyright © The Art of Goodliving - Birgitta Tryberg