Färgspråk, formspråk, klarspråk – feng shui på jobbet


av Birgitta Tryberg, leg. sjukgymnast,

författare till populära Se ditt liv med nya ögon

I Färgspråk, formspråk, klarspråk visar Birgitta Tryberg hur feng shui används för att stärka och berika människan i olika arbetsmiljöer. Hon belyser även olika samband mellan arbets miljöns utformande, människans välmående och företagets framgångar. På ett begripligt och nutidsanpassat sätt bidrar feng shui till att skapa hälsosamma och framgångsrika arbetsmiljöer, enligt författaren. För många upptar arbetet en mycket stor del av livet, och hur många av oss tillbringar inte mer tid på jobbet än hemma? Det är klart att arbetsmiljön påverkar oss!

I Färgspråk, formspråk, klarspråk låter Birgitta Tryberg läsaren inspireras av den österländska läran om feng shui på ett pedagogiskt och västerländskt sätt. Hon visar att det är där öst möter väst som de goda förutsättningarna uppstår. Förutsättningar att genom arbetsmiljöns utformning främja både hälsa och effektivitet.

Färgspråk, formspråk, klarspråk förklarar hur den kinesiska inredningsläran bygger på helt andra principer än designtrender och modefärger. Här möter vi istället en praktiskt fungerande metod som väver samman människans varierande behov med företagets framtidsvisioner.

Färgspråk, formspråk, klarspråk tar upp:

• Färgspråk som tydliggör visioner, image och ändamål i företag, vård och skola.

• Formspråk för vinnande inredning av butiker, konferensrum och entréer.

• Klarspråk där feng shui åtgärder blir urskiljande och igenkännande element på marknaden.

 

”Feng shui skapar balans och harmoni i arbetsmiljön och

synliggör företagets framtidsvisioner.”

Copyright © The Art of Goodliving - Birgitta Tryberg